#

Alla estetiska och medicinska behandlingar utförs av legitimerad läkare.

Zizka Medical har flyttat till Kvarnholmen!

Vi samarbetar med NT Nails & Spa på Södra Långgatan 9 i Kalmar där vi gör våra behandlingar.

Botox

Botox är en av de vanligaste och populäraste metoderna för att reducera och eliminera rynkor i ansiktet.

Ansiktsrynkor skapas när ansiktsmuskulaturen drar ihop huden t ex när man kisar eller skrattar. I 30-40 årsåldern börjar rynkorna sätta sig.

Botox eliminerar rynkorna genom att bedöva musklerna som orsakar rynkorna så att huden inte kan dras ihop.

Utan muskelsammandragningarna så skapas helt enkelt inga rynkor.

Behandlingar med Botox utförs både på klinik och i hemmiljö eller på salong.

Dermal Fillers

Dermal fillers, t ex Juvederm, är ett av de snabbaste och enklaste sätten att "fylla i" gropar och rynkor i ansiktshuden. Det görs genom att fylla på med naturligt förekommande substanser som man får mindre av när man åldras.

Behandlingen går snabbt och resultatet syns omedelbart.

Behandlingar med Filler utförs både på klinik och i hemmiljö eller på salong.

ProShock Ice

Proshock Ice är en icke kirurgisk metod som är mycket effektiv. Genom kyla kan man reducera underhudsfett permanent. Metoden är väl dokumenterad och kliniska studier finns, medelkunden reducerar 20 % av sin lokala fettvävnad på en behandling. Fettreducering genom nedkylning kallas cryolipolys och bygger på en teknik som innebär att man med ett munstycke suger in fettvävnaden. Huden kyls ned till ca 3 grader samt underhudsfettet till ca 6 -7 grader i 30 minuter minuter/område. Fettcellerna får en permanent skada och försätts i apoptos vilket innebär programmerad celldöd. Fettcellerna tas sedan omhand av kroppens lymfssystem och slussas naturligt ut ur kroppen, endast en liten del, ca 10-20% transporteras till levern där de tas omhand och förbränns. Studier visar på att man inte får några förhöjda levervärden. Fettcellerna som förstörs är permanent borttagna och kommer alltså inte tillbaka på just det området igen.

Efter frysbehandlingen utförs stötvågsbehandling för att ytterligare bryta ned fettcellerna samt jämna till celluliterna. Vid behandlingen kör man med en sond som ger mycket kraftiga stötvågor som ger en kraftig djupgående mekanisk chockverkan på bindvävsstrukturerna så att dessa börjar att luckra upp sig. Huden stramas upp och får en ökad elasticitet och gropigheten minskar vilket gör att man celluliterna jämnas till och försvinner.

Behandlingar med Proshock Ice utförs endast på klinik.

Zizka Medical är en liten klinik där du får ett personligt bemötande

Vi eftersträvar alltid ett naturligt resultat – det är ett gott betyg om det inte
syns exakt vad man gjort utan man enbart
ser yngre och piggare ut.

Att se bra ut för sin ålder är målet!


#

Åsa Nilsson Zizka